Verkoop tegels

Tegels kopen? Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van tegels.

Zo zorgen wij er mede voor dat de tegels in regio van Boekel, Uden en Gemert altijd van deze tijd zijn. Vaak gaat dit gepaard met een hoge prijs voor trendy tegels, máár bij Tielemans Tegelwerken geloven wij in voordelige tegels die aansluiten op de trends. Win-win dus!

Het aanbod van tegels is variërend bij Tielemans Tegelwerken. Wil je keramische tegels buiten, wc tegels of grootformaat tegels? Aan de hand van jouw wensen selecteert Tielemans Tegelwerken de perfecte tegel naar jouw wens. Zo sluit deze dan aan op de laatste trends mét als bonus een voordelige prijs!

Trends tegels

Natuurlijk wil je een mooi passende tegel die aansluit op jouw smaak, stijl én de laatste trends. Door de jaren ervaring is Tielemans Tegelwerken op de hoogte van alle kennis om voor dé perfecte match te zorgen. Een onderdeel hiervan is het volgen van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van tegels.

Enkele trends die in 2020 steeds meer populariteit winnen zijn:

  • Beton look
  • Keramisch parket
  • Marmerlook tegels
  • Visgraat patroon op wand en vloer
  • Terazzo tegels
  • Metro- en hexagon tegels
  • Tegels met metallic uitstraling

Benieuwd wat deze trends inhouden en hoe jij dit in jouw interieur tot zijn recht kan laten komen? Hiervoor komt Jan Tielemans graag bij je op locatie langs om advies op maat te geven!

Contact

Bij jij dus op zoek naar een voordelige tegel die aansluit op de recente trends en ontwikkelingen? Kom dan in contact met Tielemans Tegelwerken. Wij kijken nú al uit naar mooie projecten met een prachtig resultaat. Jij ook? Stuur dan snel een appje, stuur een mailtje, pleeg een belletje of vul het contactformulier in.

CONTACT