Tarieven Tielemans Tegelwerken

Wat kost een tegelzetter? Deze vraag wordt vaak gesteld, én terecht natuurlijk! Het uurtarief tegelzetter kan natuurlijk nogal eens verschillen. Daarom is het eerlijke tarief tegelzetter bepalen vaak erg lastig. Hier hebben wij bij Tielemans Tegelwerken iets op bedacht, namelijk een prijs op maat. Zo betaal je nooit te veel en kunnen wij per project nauwkeurig bepalen hoeveel dit kost.

Eerlijk tarief tegelzetter

Net zoals wij eerlijk zijn bij het advies geven op maat van tegels zijn wij dit ook bij onze tarieven. Wij vinden het belangrijk dat je waar krijgt voor je geld. Geen onzin dus. Daarom bepalen wij voor elk project het tarief tegelzetter op maat. Dus loopt de planning uit, drinkt Jan nét iets te lang koffie of is het zomers warm? Dan betaal je hier niet extra voor, maar is dit een vooraf afgesproken prijs. Ook is dit voor Jan natuurlijk een reden om éxtra zijn best voor jou te doen… Win-Win dus!

Prijs op maat aanvragen

Ben je benieuwd wat het kost om bijvoorbeeld jouw badkamer te betegelen? Stuur dan gerust een appje, pleeg een belletje, stuur een mailtje of vul een contactformulier in. Jan zal dan langskomen om een prijs op maat te maken. Hopelijk tot snel!

CONTACT